Sponsorer

All Kool Aps

All Kool Aps blev startet af Allan Knudsen i 2007.

Før han startede eget firma, arbejdede Allan 19 år i et af branchens førende firmaer, senest som direktør.

I dag består virksomheden foruden Allan af 2 medarbejdere: Uffe, som tager sig af tegning, kalkulationer, tilbudsgivning og teknisk rådgivning. Lisbeth, som løser vores bogholderiopgaver.

X-link A/S 

… har siden starten i 1997 haft hovedsæde i Odder i Østjylland. Vi hjælper en bred vifte af kunder med løsninger til den interne IT-drift. Vi fungerer i praksis som virksomhedens eksterne IT-afdeling og kan med vores team af erfarne og dygtige medarbejdere tilbyde løsninger indenfor følgende områder:

  • Server & netværk
  • ERP-løsninger generelt – Specialister i Microsoft Dynamics C5 og NAV
  • Udvikling og integration af forretningssystemer
  • Konceptudvikling
  • Datasikkerhed (antivirus, VPN, kryptering, backup mv.)
  • Microsoft CRM
  • Hostede løsninger

Vores kompetencer indenfor de ovennævnte områder gør, at vi i stort omfang også fungerer som virksomhedens sparringspartner i forbindelse med udvikling og implementering af IT-systemer. Det gælder både på hardware- og softwaresiden.

Vi har konstant fokus på at forbedre vores kunders interne arbejdsgange og at gøre hverdagen nemmere for brugerne. Vi tager hånd om hele IT-arkitekturen lige fra udvikling over implementering til systemvedligeholdelse.

Vi stiller store krav til vores arbejde og lægger stor vægt på gensidig tillid og troværdighed. Det mener vi, er opskriften på et godt og frugtbart samarbejde!

Kvickly Odder

Kvickly i Odder er ejet af dens medlemmer.

Det betyder, at overskuddet af driften ikke går i lommerne på få private  ejere eller aktionærer, men i stedet bliver geninvesteret, så det  kommer kunder, ansatte og mange andre til gode.

Hvert år bruger Kvickly i Odder store beløb på at støtte lokale  aktiviteter. Især inden for sportens verden er Kvickly en vigtig  medspiller, hvor mange idrætsudøvere på alle niveauer nyder godt af den  lokale opbakning.

TBC Ingredients 

TBC Ingredients supply vegetable oils & fats, cocoa, coconut products
and many other ingredients to our clients who produce chocolate, confectionery,dairy products, margarine, bakery products, convenience food, ice cream, snacks, potato chips, cosmetics, animal feed, etc.

TBC Ingredients has a strong and reliable partnership with producers in
Malaysia, Indonesia and Europe. Our producers are focused on making the highest quality ingredients and on sustainable production.

Our ingredients are supplied in bags, cartons, drums, etc. directly from
Indonesia, Malaysia and Europe and our bulk products comes from Denmark, North Germany, Holland and South Europe where the European refineries/factories are situated.

We have the experience in handling logistics across the globe. TBC
Ingredients know how to get the right quality products to you in right time at the best price.

We aim to be best in class on servicing our customers, and we are never
more than a phone call away.