Sponsorer

All Kool Aps

All Kool Aps blev startet af Allan Knudsen i 2007.

Før han startede eget firma, arbejdede Allan 19 år i et af branchens førende firmaer, senest som direktør.

I dag består virksomheden foruden Allan af 2 medarbejdere: Uffe, som tager sig af tegning, kalkulationer, tilbudsgivning og teknisk rådgivning. Lisbeth, som løser vores bogholderiopgaver.

Chokoladehimlen.dk

Chokoladehimlen.dk handler om stor passion for den gode smag, ordentlig kvalitet og meget stor nydelse! Og så handler det om det, der i mine øjne helt naturligt skal følge med: den uovertrufne service. Derfor prøver vi at hjælpe på alle tænkelige måder. Personligt. Derfor kan du altid få pakket ind og sendt gaven direkte til den glade modtager. Og vedlagt din personlige hilsen – skrevet i hånden, naturligvis. 

Derfor har vi udviklet et koncept hvor du selv kan arrangere din egen chokolade-smagning. Vi har pakket det hele for dig – så det er bare om at kaste sig ud i smagsoplevelserne!

Alle varer i sortimentet er test-smagt af vores erfarne smage-panel. Desuden finder du her kun specialvarer, dvs. varer, du ikke ser i almindelige supermarkeder.

Det er i min store interesse at udbrede gode smagsoplevelser – og skabe glæde. Vi hører rigtigt gerne fra dig, hvis du har ris & ros og ideer til nye tiltag. Jeg er altid med på en “smager”. 

Nyd din dag!

Lisa Møller Langballe, Direktør

Kvickly Odder

Kvickly i Odder er ejet af dens medlemmer.

Det betyder, at overskuddet af driften ikke går i lommerne på få private  ejere eller aktionærer, men i stedet bliver geninvesteret, så det  kommer kunder, ansatte og mange andre til gode.

Hvert år bruger Kvickly i Odder store beløb på at støtte lokale  aktiviteter. Især inden for sportens verden er Kvickly en vigtig  medspiller, hvor mange idrætsudøvere på alle niveauer nyder godt af den  lokale opbakning.